Luxe en design van tepeljuwelen

De tepelhof aankleden, deze bedekken met goud of zilver met sensualiteit en wellust, met sieraden zonder piercing en luxueus design, dit is de succesvolle gok van de ontwerpster Sylvie Monthulé, die ondeugende en originele borstsieraden aanbiedt aan sexy vrouwen, erotische creaties die jij nergens anders vinden!
Sieraden om de tepelhof te versieren

In het assortiment sieraden dat is gemaakt om de borsten aan te kleden, zonder toevlucht te nemen tot piercings, innoveert de online boetiek van Sylvie Monthulé: de sieraden omhelzen de tepel en kleden de tepelhof volledig. Het borstjuweel wordt bijna een lingerie! Licht gebogen, volgt het juweel perfect de rondingen van de borst en de contouren van de tepel. Deze intieme hypoallergene creaties zijn gemaakt van metaal, met verzilvering of zeer hoge goudlaag en zijn ook licht en ontworpen om naar believen te worden gedragen! Het schuifsysteem dat de tepel omhelst, past zich noodzakelijkerwijs aan de grootte en diameter van uw tepels aan. De tepelsieraden van Sylvie Monthulé worden ontworpen, vervolgens wordt het eerste model gepast en gedragen door verschillende vrouwen om een ​​tepelsieraad te maken voor alle tepelmorfologieën. Het effect van een bedekkend borstsieraad is subliem! Het juweel is geen simpele hangende hanger, maar een prachtig tepelhofjuweel, een sexy juweeltje dat de contouren van de tepel volledig omkleedt.

Tepelsieraden gemaakt door een Franse ontwerper

Het ontwerp van de borstjuwelen is fantastisch: de ornamenten zijn voorgesteld in gouden of zilveren versies, met elegante en sensuele vormen, in reliëf, die de esthetiek van bloemen, vlinders of rozetten suggereren. Verfraaid met glinsterende stenen of gefacetteerde strass-steentjes, ook voorgesteld met heldere kleuren zoals rood of blauw om de schittering van goud of zilver te versterken, zijn de juwelen van het tepelontwerp echte kleine kunstwerkjes! Het borstsieraad “vlinderkus” is een perfect voorbeeld: twee vlinderlichamen spreiden hun vleugels rondom de tepel. De vleugels, versierd met goud en rood, lijken te dansen en zich te vermengen met de schittering van een oogverblindende robijnrode rode steen die schittert en het licht vangt. Het juweel heeft de tepel gevangen, de ring van duizend reflecties. In de zilveren versie heeft het tepeljuweel blauw uitgenodigd om de vleugels van vlinders te sieren en de saffierkleurige steen is intens en magisch! De tepel stijgt met gemak weelderig in het midden van deze unieke juwelen, zo erotisch! Als je tepels hebt in reliëf, puntig en zelfs heel naar buiten uitpuilend, dan zijn de niet-piercende borstsieraden voor jou gemaakt! Hoe meer je tepel rechtop staat, hoe meer het juweel het kan omhelzen als een kleine lasso en daar heerlijk kan blijven, zolang je het wilt! Tepelsieraden kunnen ook onder sexy kleding worden gedragen, of met een blote borstbeha. Vrouwen die tepelsieraden ontdekken, houden ervan om hun tepelsieraden in het geheim te dragen ...Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog